Czekolady bez cukru
Zamów już dziś upominek w postaci pysznej czekolady bez cukru!
Czekolada bez cukru to nasz ukłon w stronę diabetyków oraz osób, które nie chcą lub nie mogą spożywać słodyczy ze zwyczajnym cukrem. Wszystkie wyroby mają słodki smak dzięki zastosowaniu maltitolu. Cechuje go ok. 80% słodkości sacharozy. Najczęściej używany jest jako zamiennik sacharozy podczas produkcji wyrobów czekoladowych bez dodatku cukru. Jeżeli chcesz podarować komuś czekoladowy prezent, ale nie wiesz, czy może on spożywać cukier, wówczas kup czekoladę bez cukru prosto z manufaktury słodyczy.
26,00 zł
33,00 zł
35,00 zł
29,00 zł
22,00 zł – 24,00 zł
20,00 zł – 22,00 zł
20,00 zł
15,00 zł
Intensywny smak czekolady w opcji dla diabetyków
Oferowane przez nas czekolady bez cukru swój wyjątkowy intensywny smak zawdzięczają przede wszystkim naturalnym składnikom oraz wyjątkowej recepturze ręcznie robionej belgijskiej czekolady. Aksamitna konsystencja i wykwintny smak oraz aromat to idealne połączenie, które warto podarować jako niezapomniany upominek bliskiej osobie lub ulubionym współpracownikom.Czekolada bez cukru - słodka jak nigdy!
Nasze czekoladowe upominki bez cukru możemy dostarczyć w ozdobnym pudełku wraz z imienną kartką pocztową bezpośrednio na adres odbiorcy. Jeśli nie masz pewności, kiedy odbiorca będzie w domu, aby odebrać przesyłkę, zdecyduj się na czekoladowy prezent, który zmieści się w skrzynce na listy. Do każdego podarunku można dodać personalizowaną kartę informacyjną, dzięki czemu odbiorca będzie wiedział, od kogo otrzymał prezent. Belgijska czekolada bez cukru z manufaktury, ręcznie robione tabliczki to najlepszy prezent na każdą okazję.Czekoladowy prezent dla każdego!
Czekolada bez cukru dostępna jest w naszej manufakturze słodkich przekąsek jako:- Czekolada deserowa bez cukru z orzechami,
- Czekolada gorzka bez cukru deserowa,
- Czekolada mleczna bez cukru,
- Czekolada mleczna bez cukru z orzechami,
- Czekolada mleczna bez cukru z truskawką i maliną,
- Czekolada deserowa bez cukru z truskawką i malinami liofilizowanymi;